Inspiratie

Moet je luisteren

De kracht van een goed verhaal
Goed, we hebben het natuurlijk veel over je hart laten spreken. Maar je hoofd laten luisteren is natuurlijk evenzo belangrijk. En daar komen podcasts om de hoek kijken. Toen we een rondje favorieten deden, bleek dat we eigenlijk allemaal wel een andere lievelings hadden. Zie hier onze negen meest beluisterde podcasts. Van relaxte verhalen tot stevige business-inspiratie. Jullie mogen raden wie waarnaar luistert…
Moet je luisteren

Onbehaarde apen

Een serieus leuk gepresenteerde podcast van NRC Next. Combineert wetenschap met hilarische, maar haarscherpe analyses. Lekker om op te zetten tijdens lange autoritten.


Katalysator

Voor wie op zoek is naar inspiratie op het gebied van groei, geluk en resultaat, zonder de focus te leggen op geld, is dit hét kanaal om aan je lijst toe te voegen.


De Icecast

Als je hart sneller klopt van sport en wetenschap, is dit jouw podcast. Topcoach Jac Orie deelt zijn kennis en combineert zijn inzichten met data. Een verrassende invalshoek!


De vogelspotcast

Deze podcast zorgt dat je wat vaker omhoog kijkt. Vogelkijker Arjan Dwarshuis gaat op vogelsafari met vriend Gisbert, die nog geen kraai van een ekster kan onderscheiden.


Live slow, ride fast

Inspirerende podcast die een heel eigen businessmodel heeft ontwikkeld rondom hun visie. De verhalen gaan over hoe je keihard kunt fietsen, maar ook moet stoppen om te genieten.


Man met de Microfoon

Korte interviews en hilarische hoorspelen, met iedere aflevering een nieuw thema. Verrassende plot twists, fantastische typetjes en interviews om kippenvel van te krijgen.


Zelfspodcast

Een luchtige, maar pakkende podcast van twee vrienden die de problemen van millennials bespreken in verhouding tot hun geprivilegieerde positie.

Blog-overzicht