Kooi

Met een gerust hart naar een internationale toekomst

Kooi Security maakt de laatste jaren een grote internationale groei door. Maar hoe leid je deze groei in goede banen? Hoe raak je het imago kwijt van ‘beveiliger’, als internationaal expert op het gebied van innovatieve mobiele surveillance en tijdelijke camerabewaking? Oftewel, hoe bewaak je als organisatie je internationale marktpositie met bijpassende zicht- en herkenbaarheid?

Kooi Security

Wees gerust

Als je kijkt naar camerabeveiliging en het observeren en monitoren van verlaten bouwlocaties, waar draait het dan écht om? Volgens ons gaat in de eerste plaats niet om de techniek waarmee diefstal en schade worden voorkomen. Het gaat om het niet onnodig in gevaar brengen van mensen in een verlaten omgeving. En vooral: het bewaken van een goede nachtrust.

Dit geloof hebben wij vastgelegd in een script voor een merkfilm als leidraad voor alle verdere uitingen.

Merkfilm
Kooi logo
Kooi beeldmerk

Kooi kan als naam internationaal goed gedragen worden, alleen de toevoeging ‘security’ schept het verkeerde beeld. Namelijk die van een ‘beveiliger met een logo op de borst’. Daarom hebben we er ‘Kooi’ van gemaakt; dé internationale expert op het gebied van camera surveillance.

We creëerden een gedegen nieuw logo met herkenbare huisstijl gekenmerkt door alarmerende kleuren en een gevoel van autoriteit. Van de mobiele camera’s tot en met het wagenpark, als Kooi in de buurt is, kun je er niet omheen: hier wordt gewerkt aan veiligheid.

Kooi bestickering
Kooi Mobiel

Een goede balans

Kooi tablet

Wij waken zodat u kunt rusten

Naast een nieuwe huisstijl hebben we ook een moderne, frisse en toekomstbestendige website ontwikkeld. In samenwerking met Kooi en internetbureau Speak hebben we een professionele corporate website ontworpen, met een focus op meertaligheid en internationale vindbaarheid. Zo is Kooi overal goed herkenbaar, met een goede balans tussen een mooie ‘look and feel’ en sterke salesfunctie.

247kooi.nl
Cases